Известие

Collapse
No announcement yet.

Драг дей 2011 - анкета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами на по-силните коли ще слагаме парашути хихихи
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

БМВ вече правиха по къс драг на един събор. Тогава обаче какъв е смисъла от измерване на времето.
      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
      sprint tropheo
      155/1.8
      156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
        Ами незнам колега , аз за други писти (със завой) за карачите и права за драг не се сещам , ок не е 600+ но пак можем да се примирим и с това( нз примерно да не е до 400м знам ли , верно няма да е точно драг , ама пак ще се види коя кола е по-силна ) , Сега пак ми е интересно как тогава на батъла на Японки вс. Германки се пускаха на драг коли по 1000 коня визирам ауди S2. Според мен просто липсва желание , едвали някой ще се разреве ако гонката не е точно до 402 м, + това предполагам тази права е достатъчна но за коли под определни коне , защото реално си е самоубиство с "наще тунинг" коли , които са по 300+ коня , а спирачната им система е за 200 примерно. Но пак казвам не ми е ясно как тогава се пускаха на драг 1000+ коня коли и по 500 кг купета
        Абе,Кольо,недей дава грешни акъли...
        Калояново за драг не става.Изобщо няма смисъл да се обсъжда.
        На Сепарева Баня не беше лошо,имаше и доволно сцепление.Там,обаче на повечето ще им е съвсем далече...
        Mercedes ML 63 AMG 07'
        159 TI 2.4JTDm SW 09'
        156 2.0 20V Turbo
        VW Phaeton 3.0 TDI 09'
        sigpic

Comment

Чакай сега , грешни акъли в твойте очи , за мен си е ОК , за други сигурно също, ето и колегата фиоре горе е написал , че бмв са правили къс драг възможно е факт е + това аз просто дадох пример как ще е по-добре да се организират мероприятията ,да съберат МАКС хора за най-малко пари за организация и най-малко пари за разходи на хората , които ще го посетят. Такаче нямам нищо напротив Вие , ако имате по-добри идеи къде да бъде да е там , на мен не ми е да е на Калояново , просто идеята да се обидинят 3те събития е по- важна , то така или иначе ИталФест-а е 2 дни , сега пак може да се направи 1вия ден да си е посветен на ИталФест-а като цяло , да се гледат различни тунинги и т.н. , а 2рия да се направи 1 пограма за даване на газ , сигурен, съм , че един ден ще е напълно достатъчен за Тиме Атак + драг пък било и още нещо , видях го тогава на Калояново ( като се имаше предвид , че две напълно различни марки го организираха , а тук организаторите се познават и мисля , че биха се справили дори по -добре .)
          Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
            Чакай сега , грешни акъли в твойте очи , за мен си е ОК , за други сигурно също, ето и колегата фиоре горе е написал , че бмв са правили къс драг възможно е факт е + това аз просто дадох пример как ще е по-добре да се организират мероприятията ,да съберат МАКС хора за най-малко пари за организация и най-малко пари за разходи на хората , които ще го посетят. Такаче нямам нищо напротив Вие , ако имате по-добри идеи къде да бъде да е там , на мен не ми е да е на Калояново , просто идеята да се обидинят 3те събития е по- важна , то така или иначе ИталФест-а е 2 дни , сега пак може да се направи 1вия ден да си е посветен на ИталФест-а като цяло , да се гледат различни тунинги и т.н. , а 2рия да се направи 1 пограма за даване на газ , сигурен, съм , че един ден ще е напълно достатъчен за Тиме Атак + драг пък било и още нещо , видях го тогава на Калояново ( като се имаше предвид , че две напълно различни марки го организираха , а тук организаторите се познават и мисля , че биха се справили дори по -добре .)
            Всичкото хубаво ама ДРАГ на 300м примерно....не е добра идея! Попитай колко от тези които искат да карат включително и аз са съгласни на това! Отговорът мисля ти е ясен! Давайте сега нататък...
            Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Е то аз казах , нека идеята за 3те събития на едно да си остане , а организаторите да преценят , къде е най-добре да се направи, аз не споря , че Калояново е най-добре , ако има по-добър вариант съм за него.
              Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Има!
                3.Сапарева баня,има 3600м права писта и още толкова със завои.
                4......................
                155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
                  Има!
                  3.Сапарева баня,има 3600м права писта и още толкова със завои.
                  4......................
                  Да ама на Сепарева баня май няма как да се събере такса от публиката......
                  sigpic
                  Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                  156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                  147 JTDm 140-Малката манекенка
                  GT- JTDm 150

Comment

Сливен за драг -отлично
                    Калояново- за каране отлично
                    Лесново- за драг става за каране не знам
                    Варна- не знам
                    Велико търново- не знам
                    Габрово-междене късо за драг,за каране не става
                    Сепарева баня-става
                    Други не се сещам
                    Амбицията е последното убежище на неудачника

Comment

• Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение

Има,едната писта е заградена.
                      Там провеждат кръгове някакви състезания и се събира вход.
                      155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                      Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Долна Митрополия......
                        http://maps.google.com/maps?f=q&sour...38581&t=h&z=15
                        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                        Fiat Bravo II 1.4 90hp
                        sigpic
                        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• на Калояново битката Японски/Германски е била на драг 1/8 миля, тоест 201 метра което си е пак по драг правилника и е тип състезание с официални времена и рекорди.

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                          YouTube
                          evo2 600

Comment

• Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                            На сапарева баня събиране на вход за драг не е невъзможно но е трудно. Срещу пистата има затворен маршрут на който се прави и кръг от републиканското по италианско преследване. Владимир Илиев го ползва. Заградено е и вход там се събира.

на Калояново битката Японски/Германски е била на драг 1/8 миля, тоест 201 метра което си е пак по драг правилника и е тип състезание с официални времена и рекорди.
                            Същото са направили и БМВ минаалата година на картинг писта Плевен)

колега @r.punto мога да изброя и още места но ...- Летница, Враца, Попово.... Долна Митрополия я забрави. Там няма да пуснат автомобили докато Богдан Николов е председател на мотофедерацията.
                            Last edited by fiore; d.m.y г., 01:46.
                            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

• Не съвсем по темата, но това с 1/8 миля според мен ще има повечко интрига и по-голям шанс за доста по-слаби коли да бият мощни бегачки с големи мотори
                              Като идея не е зле ако се прави за кеф - зле ще е за такива статистици дето се пускат само и само после да избиват комплекси във форума как са нашляпали тоя и оня (добре, че тука няма такива )

Comment

• Мен лично идеята за драг на 201м не ме грабва особено, честно казано. Но е факт, че това са пистите. Някой да има представа как стои въпроса с пистата в Сливен като наеми и условия? на ЛС, моля.
                                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Working...
                                X